Jessa Ziekenhuis

Het Jessa ziekenhuis is een groot fusieziekenhuis verspreid over 3 campussen m.n. de vroegere campus Virga Jesse (Stadsomvaart 11), de campus Salvator en het ziekenhuis St. Ursula van Herk De Stad.
Dit ziekenhuis met 1003 bedden biedt alle klassieke specialistische geneeskundige richtingen aan voor de regio Hasselt, en een meer topklinische geneeskunde voor een groter deel van Limburg.
Het werkt hiervoor samen met tal van ziekenhuizen en zorgverstrekkers uit de regio. Algemeen tel. nr. 011 33 55 11

Ga naar de website

A.Z. Vesalius

Het AZ Vesalius, gelegen te Tongeren, Hazelereik 51 te 3700 Tongeren, is een regionaal ziekenhuis met 355 bedden. Dit fusieziekenhuis, ontstaan in 1991, bevat alle basisspecialiteiten en werkt nauw samen in associatie met het Jessa ziekenhuis.
Voor afspraken of informatie kunt u terecht op het centrale nummer 012 39 61 11.
Voor verdere info kunt u de website raadplegen of mailen naar info@azvesalius.be.

Ga naar de website

Medisch Centrum Tessenderlo

Het Medisch Centrum Tessenderlo, met maatschappelijke zetel Eersels 56 te 3980 Tessenderlo, is een onafhankelijke vereniging van huisartsen opgericht met het oog op het bevorderen van de samenwerking tussen huisartsen en specialisten.
In Tessenderlo consulteren zo’n 75 specialisten waardoor een breed spectrum aan ambulante zorg kan worden aangeboden.
U kan terecht voor afspraken of verdere inlichtingen op het centrale nummer 013 67 07 30.

Ga naar de website

Sint-Trudo Ziekenhuis

Het Sint-Trudo Ziekenhuis is een dynamisch, modern en volledig vernieuwd regionaal ziekenhuis met 310 erkende bedden, ruim 800 medewerkers en een 120-tal artsen.
Als autonoom ziekenhuis is Sint-Trudo stevig verankerd in de regio en biedt het kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering.
Naast de klassieke basisdiensten omvat het medisch aanbod ook meer gespecialiseerde diensten zoals nierdialyse, modern revalidatiecentrum, inwendig en geriatrisch dagziekenhuis, heelkundig dagcentrum, intensieve zorgen, eenheid voor beroertezorg, slaaplabo, borstcentrum, spoedgevallen met MUG en 100 ziekenwagendienst ...
Alle info i.v.m. de consultaties van artsen in het Sint-Trudo Ziekenhuis vindt u op onze website, in de rubriek raadplegingen.
Algemeen tel. nr. 011 69 91 11

Ga naar de website

UZ Leuven

UZ Leuven biedt ambulante en gehospitaliseerde patiënten hoogstaande medische en paramedische zorg aan, verspreid over de campussen Gasthuisberg, Lubbeek, Pellenberg, Sint-Pieter en Sint-Rafaël.
Het UZ Leuven profileert zich als Europees centrum voor topgeneeskunde, opleiding en onderzoek.
Afspraken te maken op het nummer 016 34 25 41

Ga naar de website